Η εταιρεία


Προερχόμενοι από το χώρο της οικοδομής, οι αδερφοί Αθανάσιος και Κων/νος Βράκας ακολούθησαν τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και ίδρυσαν την εταιρεία ''ΔΙΑΣ'' που αποτελεί πρότυπη εταιρεία στην τοποθέτηση οικοδομικών ικριωμάτων. Από το 1989 ανέλαβαν την ήδη 20ετή επιχείρηση επιχρισμάτων του πατέρα τους Χρήστου Βράκα για να την επεκτείνουν και να την καθιερώσουν από το 2004 ως εταιρεία ενοικίασης και τοποθέτησης σκαλωσιών.
 
Η φιλοσοφία της εταιρείας ''ΔΙΑΣ'' βασίζεται στην άποψη ότι οι τεχνικές δυνατότητες και η εξειδικευμένη γνώση μπορούν να μηδενίσουν τον κίνδυνο και να αυξήσουν την απόδοση στο χώρο της οικοδομής.
 
Η συναρμολόγηση και η τοποθέτηση των σκαλωσιών γίνεται με γνώμονα την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και κατά δεύτερο λόγο τη σταθερότητα και την αποδοτικότητα της εργασίας. Είναι αδικαιολόγητο στις μέρες μας να σημειώνονται εργατικά ατυχήματα.
 
Στόχος της εταιρείας ''ΔΙΑΣ'' είναι να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες της οικοδομής προσφέροντας τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό της ''ΔΙΑΣ'' είναι σε θέση να τοποθετήσει σκαλωσιές σε κάθε είδους επιφάνειες ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζονται κάθε φορά..
 
Με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας τις οποίες προβλέπει ο νόμος και πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001/2000 η εταιρέια ''ΔΙΑΣ'' έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο αξιόπιστες στο Θεσσαλικό χώρο.
 
Με συνεχή ενημέρωση και συμμετοχή σε εκθεσιακούς χώρους  στο εσωτερικό  και το εξωτερικό η εταιρεία μας γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική στον κλάδο της ενοικίασης και της πώλησης σκαλωσιών.
 
Από το 2007 η ''ΔΙΑΣ'' στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Λάρισα.
Απόδειξη της συνεχούς ανάπτυξης είναι το πλήθος πελατών, ανάμεσά τους ιδιώτες, φορείς και μερικές απο τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα.
 
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους τους εμπιστεύονται και γνώμονα τη διασφάλιση της ακεραιότητας του εργαζόμενου οι ιδρυτές της εταιρείας ''ΔΙΑΣ'' , ΑΦΟΙ Αθανάσιος και Κων/νος Βράκας υπόσχονται να συνεχίσουν να πρωτοπορούν και να προτείνουν λύσεις για αυτό τον τόσο σημαντικό χώρο της οικοδομής.
 
Η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής είναι αξία αδιαπραγμάτευτη και θα συνεχίσει να αποτελεί την κινητήριο δύναμη για την εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας.