Νέα

  •  H εταιρεία μας είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ικριωμάτων Ελλάδας. 

  •  Η εταιρεία "ΔΙΑΣ" έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες  προσαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας στο νέο πρότυπο ISO 9001: 2008.

Η πολιτική της εταιρείας "ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΔΙΑΣ ΙΚΕ" στο χώρο της ποιότητας εκφράζεται με την πλήρη δέσμευση της Διοίκησης της εταιρείας για  την συνειδητή εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας με πεδίο τις ενοικιάσεις & τοποθετήσεις οικοδομικών ικριωμάτων (Σκαλωσιών Υποστήλωσης Ξυλοτύπου, Προσόψεως , Μεταλλοτύπων ) , την τοποθέτηση και πώληση κερκίδων, την ενοικίαση και τοποθέτηση εξέδρων και την συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της αποτελεσματικότητας του.

 

  • Και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις οι σκαλωσιές κερκίδες ΔΙΑΣ ΙΚΕ είναι παρών.Στο δημοτικό ωδείο Λάρισας στις 27 Απριλίου 2017 συναρμολογήθηκαν σκαλωσιές για τις ανάγκες της παράστασης "Οι γάμοι του Φίγκαρο"

         

 

 

                                                                                           

 

 

 

 

 

 

  •  Η εταιρεία μας υπήρξε  χορηγός στη μεγάλη προσπάθεια του Υπεραθλητή  Ποδηλάτη Στέλιο Βάσκο για το εγχείρημα του "Τρίκαλα - Βουλγαρία - Τουρκία - Τρίκαλα χωρίς στάση".

 

  •  Στις 29/08/2010 πραγματοποιήθηκαν στην Μακρινίτσα Πηλίου τα αποκαλυπτήρια της τοιχογραφίας που αναπαριστά τους <<Μάηδες>>. Η αποκάλυψη της τοιχογραφίας παρουσιάστηκε στο κοινό της περιοχής - ντόπιους και επισκέπτες με ζωντανή μουσική (νταούλι και ζουρνά). Οι <<Μάηδες>> το μοναδικό λαογραφικό ,χορευτικό - μιμητικό έθιμο που έχει τις ρίζες του στο βάθος της ελληνικής δημοτικής παράδοσης και είναι συνυφασμένο με την ιστορία και την κοινωνική ζωή της Μακρινίτσας αποτυπώθηκε ως δημόσια τοιχογραφία στην είσοδο του οικισμού  της Μακρινίτσας στην <<Μπράνη>>, από διεθνούς φήμης Ιταλίδα τοιχογράφο Pina Monne με την υποστήριξη της ομάδας <<CARPE DIEM>>. Επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ξένη τοιχογράφος με αυτή την ιδιαίτερη παραστατική τεχνική επισκέπτεται και δημιουργεί στην Ελλάδα.


Η εταιρεία "ΔΙΑΣ" υπήρξε χορηγός σε αυτή την εκδήλωση της αναπαράστασης της τοιχογραφίας στην Μακρινίτσα Πηλίου. Προσέφερε και συναρμολόγησε σκαλωσιές προσόψεως  για τη διευκόλυνση της τοιχογράφου να τελειοποιήσει την αναπαράσταση .

Παρακάτω σας παρουσιάζονται εικόνες από τις εργασίες έναρξης της τοιχογραφίας μέχρι και την ολοκλήρωση της.

                 

  •  Tη Μεγάλη Δευτέρα (18/04/2011)πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Πυργετού ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση άπορων οικογενειών. Ανάμεσα στους χορηγούς για την ενίσχυση αυτής προσπάθειας ήταν και η εταιρεία  ''ΔΙΑΣ''.